Ομόνοια: Το 30άρι ήρθε με «ήττα» στη Λευκωσία αλλά πρωτιά σε άλλες δύο πόλεις!

Δημοσιευτηκε:

Ομόνοια: Το 30άρι ήρθε με «ήττα» στη Λευκωσία αλλά πρωτιά σε άλλες δύο πόλεις!

Αυτό που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε τα ποσοστά ανά επαρχία

Το έλεγαν, το πίστευαν και δικαιώθηκαν οι Ομονοιάτες. Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (με δείγμα 1.507 φιλάθλους), η Ομόνοια ξεπέρασε ξανά τον ΑΠΟΕΛ σε όγκο οπαδών ανά το παγκύπριο, με το τριφύλλι να αναδεικνύεται πρώτο με 30,7%, αφήνοντας μάλιστα αρκετά πίσω τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ (21,0%).

Αυτό που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμετα ποσοστά ανά επαρχία, από τα οποία γίνεται αντιληπτό πως οι πράσινοι πήραν την πρωτιά χάρη στις υπόλοιπες πόλεις και όχι την... έδρα τους.

Στη Λευκωσία, πρώτη (οριακά) ομάδα σύμφωνα με την έρευνα είναι ο ΑΠΟΕΛ με 41% και ακολουθεί από πολύ κοντά η Ομόνοια με 40,5%. Οι πράσινοι, ωστόσο, έχουν την πρωτιά σε δύο άλλες πόλεις, καθώς είναι... πρώτη δύναμη τόσο στη Λάρνακα, όσο και στην Πάφο. Στη Λεμεσό είναι τρίτη, με ποσοστό μάλιστα κοντινό της δεύτερης ΑΕΛ, ενώ στην Αμμόχωστο είναι δεύτερη.

Δείτε αναλυτικά ανά τα ποσοστά ανά επαρχία:

​​