Οι δύο σίγουροι για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Οι δύο σίγουροι για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό

Μια ανάσα από την αποχώρησή τους από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Ουσμάν Σιντιμπέ και Τζούνιορ Λάντρι

Μια ανάσα από την αποχώρησή τους από τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Ουσμάν Σιντιμπέ και Τζούνιορ Λάντρι.


Ο πρώτος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα Παρισιού ενώ ο δεύτερος έβλεπε τους αγώνες των μαυροπρασίνων από την κερκίδα καθώς τ’ όνομά του δεν γράφτηκε ποτέ σε φύλλο αγώνος.


Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από τη φυγή του Σιντιμπέ, θεωρείται λογικό να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού που θα αγωνίζεται και στο άκρο, αφού Ψάλτης και Κίκο θέλοντας και μη, δεν έχασαν λεπτό στις 14 αναμετρήσεις και σε κάποια φάση θέλουν ανάσες.


Επιπλέον, ο Ολυμπιακός, με τα όσα μαρτυρούνται μέσα από την παρουσία του, θα επιχειρήσει να επουλώσει την πληγή στον άσο. Οι Πάβολ Μπάιζα και Μάριο Κίρεφ δεν μπόρεσαν να πείσουν για τη σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν και φυσιολογικά το θέμα απόκτησης τερματοφύλακα τέθηκε ήδη επί τάπητος.


Αναφορικά με την υπόθεση σκοράρισμα, μιας και ο Τιάγκο Αζουλάο αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου δύσκολα θα δει την πόρτα εξόδου. Βέβαια οι συχνοί τραυματισμοί έχουν γεμίσει δυσαρέσκεια το μαυροπράσινο οικοδόμημα και σαφώς προβληματίζουν τους ιθύνοντες της ομάδας.


Παρ’ όλα αυτά θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ενεργοποιώντας τον ως εσωτερική μεταγραφή, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα βοηθήσει την ομάδα στην υπόθεση γκολ.

Κατηγορίες