Κετσπάγια: «Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο!»
Δημοσιευτηκε:

Ο Γεωργιανός προπονητής εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των κυανολεύκων, μετά την επιβλητική νίκη με 5-1 επί των βυσσινί
Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στο αποψινό παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Γεωργιανός προπονητής εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των κυανολεύκων, μετά την επιβλητική νίκη με 5-1 επί των βυσσινί, που πάντως συνδυάστηκε με μεστή εμφάνιση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της αμμοχωστιανής ομάδας:
«Περιμέναμε την αντίδραση της ομάδας μετά την προηγούμενη αγωνιστική αλλά όχι ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. Βέβαια για να γίνει εύκολο αυτό το ματς, σημαίνει ότι ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό του αγώνα και σκοράραμε γρήγορα γκολ, πράγμα που μας βοήθησε. Η ομάδα μου έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δυσκόλεψε πολλούς και προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Είχαμε πειθαρχία και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Παρασκευή βράδυ, κάνει κρύο αλλά ο κόσμος ήταν δίπλα μας για ακόμη ένα παιχνίδι. Όπως πράττει και εκτός έδρας. Τους ευχαριστώ για την παρουσία τους. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Ένωση, έχει μια καλή ομάδα και πιστεύω θα πετύχει τους στόχους της».
