Πάφος FC: Κάθε αρχή και δύσκολη, γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Τόσακ

Δημοσιευτηκε:

Πάφος FC: Κάθε αρχή και δύσκολη, γρίφος η πρώτη ενδεκάδα του Τόσακ

Με τον Κάμερον Τόσακ στον πάγκο θα παρουσιαστεί η Πάφος FC στην «Αρένα» στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ

Με τον Κάμερον Τόσακ στον πάγκο θα παρουσιαστεί η Πάφος FC στην «Αρένα» στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα!


Ο Ουαλός προπονητής έφτασε χθες στην Κύπρο, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση των γαλάζιων και έπειτα προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα. Κατά την παρουσίαση του ο 49χρονος Τόσακ αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στην Πάφο, στους στόχους του, αλλά και στο κυπριακό πρωτάθλημα.


«Επέλεξα αυτό τον δρόμο των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εδώ και έξι χρόνια. Υπήρξα βοηθός σε αρκετές ομάδες. Πήρα τρεις τίτλους με τη Σουόνσι. Άλλαξα λίγο πορεία, αλλά όχι τόσο. Θα ακολουθήσουμε ένα αναγνωρισμένο μοντέλο. Να εξελίξουμε νεαρούς παίκτες. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς, να διεκδικήσουμε θέση στην εξάδα και στο μέλλον ευρωπαϊκό εισιτήριο».


Στη συνέχεια είπε: «Έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν το κυπριακό πρωτάθλημα. Όταν ήμουν στην εθνική Σκοπίων, λόγω Τρισκόφσκι. Ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα. Πολύ ανταγωνιστικό το κυπριακό πρωτάθλημα, το καταλαβαίνεις και από τη θέση της Κύπρου στην UEFA».


Στο αγωνιστικό κομμάτι από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σακό, Μπεριγκό, Τόρες, Σάνι, Ράσιτς και Φυλακτού. Απών παράλληλα θα είναι και ο Λουλίνια, που είναι στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους, καθώς και ο Ανδρέας Παναγιώτου που συμπλήρωσε το απαγορευτικό όριο των τριών καρτών.


Δύσκολο να προβλέψει κανείς την ενδεκάδα της αναμέτρησης, καθώς δεν γνωρίζουμε κάτι για τα πλάνα και τα συστήματα που επιλέγει ο νέος προπονητής. Η ομάδα παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, όποταν πιθανόν να κρατηθεί ο βασικός κορμός.





Κατηγορίες