Φανούριος: «Ήταν θρύλος σήμερα η ομάδα»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε μετά τη σπουδαία (3-1) νίκη επί της ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, τονίζοντας πως οι κυανόλευκοι δεν παρασύρονται και πως ακόμη απέχουν αρκετά σε σχέση με το πού έπρεπε να βρίσκονται. Ανέφερε πάντως πως η ομάδα του ήταν καταιγιστική και χαρακτηριστικά είπε πως σήμερα ήταν «θρύλος».
Συγκεκριμένα, είπε:
«Να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τους αρκετούς Απολλωνίστες που ήταν στη δυτική.
Δεν μας παρασύρει μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως η ΑΕΚ. Απέχουμε ακόμα αρκετά από εκεί που έπρεπε να ήταν η ομάδα βάσει απόδοσης.
Η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, είδαμε καταιγιστικό Απόλλωνα, ευκαιρίες πολλές και γκολ. Πραγματικά ήταν θρύλος σήμερα η ομάδα.
Περιμένουμε τη Ανόρθωση, θα προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να νικήσουμε. Στόχος η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Κάποιες φορές θα τα καταφέρουμε κάποιες όχι ίσως από ατυχία ή συγκυρίες
