Πρόβλημα με Βούρο στον ΑΠΟΕΛ - Τα νεότερα με τους υπόλοιπους
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι ο Πραξιτέλης Βούρος, που αποκόμισε πρόβλημα στο χθεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια.
Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός, που ένιωσε ενοχλήσεις στο τελευταίο στάδιο του αγώνα, ταλαιπωρείται από τράβηγμα και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων θα καταδείξουν πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τους μαυροπράσινους.
Από εκεί και πέρα, ο Ζοαοζίνιο δεν έχει κάτι σοβαρό όμως το σκίσιμο στο φρύδι επιβάλλει προσεκτικό χειρισμό αφού πρόκειται για κτύπημα στο κεφάλι. Εκτός απρόοπτου πάντως θα είναι στη διάθεση του Τόμας Ντολ για τον επόμενο αγώνα, όπως και ο Ιωάννου που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Αντιθέτως, ο Γκέντσογλου συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις και αναμένεται να λείψει κι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
