Η φάση που έφερε ένταση στο ΑΕΚ-Ανόρθωση - Κίτρινη και χάνει Απόλλωνα ο Ιδιάκεθ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ένταση προκλήθηκε στο 17' της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, μετά από μία φάση στην εστία της ομάδας της Αμμοχώστου.
Ένταση προκλήθηκε στο 17’ της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, μετά από μία φάση στην εστία της ομάδας της Αμμοχώστου.
Μετά από απόκρουση του Γιώργου Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ ότι ο τερματοφύλακας της «Κυρίας» έδιωξε με το χέρι.
Ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου αρχικά υπέδειξε παράβαση – και συνεπώς θα έπρεπε να αποβάλει τον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης – όμως ο πρώτος βοηθός, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, σήκωσε τη σημαία.
Μετά τη συνομιλία των δύο, τελικά δεν υποδείχθηκε τίποτα. Πάντως, η μπάλα – από τις επαναληπτικές προβολές – φαίνεται να βρίσκει στον ώμο του Γιώργου Παπαδόπουλο.
Από τις διαμαρτυρίες δέχθηκε κίτρινη και ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, που συμπλήρωσε τρεις και χάνει τον Απόλλωνα.