Ένας άσος στο... μανίκι της Πάφου

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ένας άσος στο... μανίκι της Πάφου

Ο 22χρονος Γάλλος Μίκαελ Πανός μετράει οχτώ συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό είναι ότι μέσα σε αυτά τα παιχνίδια αγωνίστηκε εξίσου καλά σε τρεις διαφορετικές θέσεις.

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»


της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 20/11)


Ο 22χρονος Γάλλος Μίκαελ Πανός μετράει οχτώ συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό είναι ότι μέσα σε αυτά τα παιχνίδια αγωνίστηκε εξίσου καλά σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Τον είδαμε να αγωνίζεται στη φυσική του θέση που είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Παράλληλα οι πολλοί τραυματισμοί στη θέση των στόπερ ανάγκασαν τον Ζέλικο Κόπιτς να τον μετακινήσει στο κέντρο της άμυνας σε κάποια παιχνίδια, με τον 22χρονο να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του. Στο τελευταίο παιχνίδι της Πάφου, εντός έδρας απέναντι στην ΕΝΠ, ο Πανός ήταν και πάλι στο αρχικό σχήμα αλλά αυτή τη φορά μετακινήθηκε από την άμυνα στην επίθεση. Τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης από τον Τζέρεμι Στιλ, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, και για ακόμη ένα παιχνίδι είχε καλή παρουσία. Πολυθεσίτης, πολυτάλαντος, πολύτιμος! Όλα... «πολύ» για τον Μίκαελ Πανός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άσος στο μανίκι της ομάδας του.


Στασιμότητα…
Σιγή ιχθύος επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για το θέμα του προπονητή. Η διοίκηση της Πάφου κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά τον νέο τεχνικό της ομάδας και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα βρίσκεται στον πάγκο της στο επικείμενο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η προπονητική ομάδα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες, μετά τη φυγή του Κόπιτς, είναι αυτή που προετοιμάζει τους παίκτες για την εκτός έδρας δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Σε περίπτωση που δεν έρθει ο νέος προπονητής μέχρι την Παρασκευή, στον πάγκο των γαλάζιων θα καθίσει και πάλι ο Τζέρεμι Στιλ.

Κατηγορίες