Ενσούε, ο πολυτιμότερος του Απόλλωνα στο ντέρμπι (pic)

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Από τη γραμμή άμυνας επέλεξαν οι φιλάθλοι του Απόλλωνα τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Από τη γραμμή άμυνας επέλεξαν οι φιλάθλοι του Απόλλωνα τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (10/11) στο Τσίρειο.


Στη ψηφοφορία του Stoiximan MVP για την ένατη αγωνιστική, που πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Εμίλιο Ενσούε έδωσε οριακή μάχη με τον Ντιέγκο Αγκίρε, αλλά με ποσοστό 38% έναντι 25%, κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα των γαλάζιων.


«Ο Εμίλιο Ενσούε ήταν απροσπέλαστος και η ηγετική του φυσιογνωμία δέσποζε στην αμυντική γραμμή. Ο Αφρικανός αμυντικός ήταν συγκλονιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέρνοντας να περιορίσει τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων», σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.






 

Κατηγορίες