«Λαϊκισμό άλλοι κάνουν / Λυπάμαι για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Λαϊκισμό άλλοι κάνουν / Λυπάμαι για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ»

Η ανάρτηση του Νεοφυτίδη

Με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή, αναφορικά με τις καταγγελίες του Σπύρου Νεοφυτίδη για απειλές από την ΚΟΠ σε μέλη του ΠΑΣΠ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε νέα παρέμβαση αυτή τη φορά μέσω των ΜΚΔ και αναφέρει πως είναι άλλοι που κάνουν λαϊκισμό και πως λυπάται για τη συμπεριφορά της ομοσπονδίας.


Η ανάρτηση του Νεοφυτίδη:


«Φίλε Κωνσταντίνο δυστυχώς η ενημέρωση που έχεις είναι παντελώς αναληθής. Λαϊκισμό και κουβέντες του καφενείου άλλοι κάνουν. Λυπάμαι για τη συμπεριφορά της ΚΟΠ και το μένος που επιδεικνύουν προς τον ΠΑΣΠ. Να ρωτήσεις τους ανώτερους σου να σου πούνε την αλήθεια».


Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής είχε δηλώσει στο kerkida.net:


«Δεν ξέρουμε αν κάποιος απείλησε τον κ. Νεοφυτίδη. Εμείς δεν βλέπουμε φαντάσματα και επιπλέον η ΚΟΠ έχει διακόψει οποιαδήποτε επαφή με τον κ. Νεοφυτίδη. Η παραπλάνηση, ο λαϊκισμός και τα ψέματα συνεχίζονται. Αν είναι δυνατόν, ο οποιοσδήποτε από την Ομοσπονδία να έχει εκφοβίσει ή απειλήσει παίκτριες ή να έχει απαιτήσει απολογητική επιστολή, όπως ο Εκτελεστικός Πρόεδρος ισχυρίζεται. Ουδέν αναληθέστερο!


Οι ίδιες οι παίκτριες και συγκεκριμένα οι αρχηγοί της ομάδας, στην παρουσία τη δική μου, του προπονητή τους και του τιμ μάνατζερ της ομάδας, ζήτησαν, μετά το συμβάν, να συναντηθούν με την ΚΟΠ για συζήτηση του θέματος που προέκυψε προς εκτόνωση της κατάστασης, προς όφελος της Εθνικής μας ομάδας. Τα επίπεδα καφενείου δεν αρμόζουν στην Ομοσπονδία μας. Αν με το ίδιο πάθος, αλλά με αγνά και όχι αλλότρια κίνητρα στήριζαν και τις Εθνικές μας ομάδες, τότε σίγουρα οι ποδοσφαιριστές μας και ποδοσφαιρίστριες θα ένιωθαν ακόμα πιο δυνατοί».

Κατηγορίες