Η καλύτερη των τελευταίων χρόνων!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η βαθμολογική συγκομιδή είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται
Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Ομόνοια για τη νίκη επί της ΑΕΛ. Οι πράσινοι, πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών, είναι ικανοποιημένοι επειδή πήραν τη νίκη σε ακόμα ένα ντέρμπι. Παράλληλα, οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, καθώς κρατούν την ομάδα στα ψηλά και εντός των στόχων της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η βαθμολογική συγκομιδή της Ομόνοιας, 18 βαθμοί σε 9 παιχνίδια, είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων και αναμφίβολα αυτό είναι ένα δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ενώ ταυτόχρονα δείχνει και καλά σημάδια για μια επιτυχημένη χρονιά.
Όσον αφορά την εικόνα της στο προχθεσινό παιχνίδι, η Ομόνοια έδειξε πως ενδιαφερόταν περισσότερο για το αποτέλεσμα και απέφυγε να ρισκάρει. Από τη στιγμή που προηγήθηκε νωρίς, δεν ανοίχτηκε και επιδίωξε να πετύχει δεύτερο τέρμα με αντεπιθέσεις. Μπορεί να μην σημείωσε και δεύτερο τέρμα, ωστόσο κράτησε το 1-0 που της έδωσε και τη νίκη.
Καλή αμυντική λειτουργία
Σε τέσσερα ντέρμπι οι πράσινοι μετράνε δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στα τρία από αυτά δεν δέχθηκαν γκολ, με Απόλλωνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Σε συνολικά σε πέντε παιχνίδια κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Αυτό σημαίνει πως η αμυντική λειτουργία εκ των αποτελεσμάτων κρίνεται ικανοποιητική.
Μπορεί στις τάξεις του κόσμου να είναι θέμα συζήτησης το γεγονός πως ο Χένινγκ Μπεργκ ως συνήθως δεν πραγματοποιεί και τις τρεις αλλαγές του, όμως μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.
Οι Ματ, Βίτορ και Φαμπιάνο
Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ για ακόμα ένα παιχνίδι σκόραρε, έφτασε στα 6 γκολ, κάτι που σημαίνει πως βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό και βοηθά ουσιαστικά την ομάδα του. Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι τέσσερις αμυντικοί (Λανγκ, Λούφτνερ, Μαυρίας, Λέτσιακς) ενώ ο Φαμπιάνο (τερματοφύλακας) στη μια φορά που χρειάστηκε να επέμβει, δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Βίτορ Γκόμεζ είχε καλή παρουσία, η φυσιογνωμία του δέσποζε στον χώρο του κέντρου και βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά.
Έχει όλα τα φόντα
Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Ανδρόνικο Κακουλλή που πέρασε στον αγώνα στα τελευταία λεπτά και κατάφερε με τις ενέργειές του να ξεσηκώσει τον κόσμο και να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα. Ο 18χρονος επιθετικός δείχνει ότι έχει το ταλέντο και τον χαρακτήρα για να κάνει καριέρα στην Ομόνοια και αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνει προσγειωμένος, πειθαρχημένος και αφοσιωμένος για να συνεχίσει τη βελτίωσή του.
Το μεγάλο στοίχημα
Πλέον ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και το μεγάλο στοίχημα για την Ομόνοια είναι να μην επηρεαστεί και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Ένωση, έτσι ώστε να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι τραυματίες Μίκου και Τζιωνής βρίσκονται σε καλό στάδιο αποκατάστασης και έχουν καλές πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους στο παιχνίδι με την Ένωση.
Να αναφέρουμε επίσης πως για άλλη μια φορά ήταν ικανοποιητική και η παρουσία του κόσμου που βοήθησε την ομάδα, όπως παραδέχθηκαν ο προπονητής και οι παίκτες, ειδικά στα τελευταία στάδια του αγώνα. Ακόμα και ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε αναφορά σε αυτό το θέμα.
