Ανόρθωση: «Ρόλαρε» και δεν αλλάζει την ενδεκάδα ο Κετσπάγια
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης βλέπει με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές που στα τελευταία παιχνίδια παίρνουν φανέλα βασικού να ανταποκρίνονται πλήρως
Την προετοιμασία της για το αυριανό (19:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα ολοκληρώνει σήμερα η Ανόρθωση.
Η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει στον αγώνα της έβδομης αγωνιστικής που θα γίνει στο Μακάρειο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει το τέταρτο της τρίποντο σε έξι παιχνίδια, ώστε αφενός να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και αφετέρου να θέσει τις βάσεις για το σερί που επιδιώκει να κάνει σε αυτή τη σειρά των θεωρητικά πιο βατών αγώνων που ακολουθεί.
Στον αυριανό αγώνα στην πρωτεύουσα δεν αναμένονται αλλαγές από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος βλέπει με ικανοποίηση τους παίκτες που στα τελευταία παιχνίδια παίρνουν φανέλα βασικού να ανταποκρίνονται πλήρως και να κάνουν όσα τους ζητά.
Αν γίνει μία αλλαγή, αυτή αναμένεται να αφορά τη θέση στην κορυφή της επίθεσης όπου ο Μίχαλ Ντούρις διεκδικεί τη θέση του Μπεράτ Σαντίκ.
Από εκεί και πέρα, θα θεωρηθεί έκπληξη αν ο Γεωργιανός προπονητής αλλάξει κι άλλα πρόσωπα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι εκτός πλάνων, κάτι που θα διατηρήσει τον Μανθάτη στην αρχική ενδεκάδα, με τον Ελλαδίτη να καλύπτει μαζί με τον συμπατριώτη του, τον Καλτσά, τα άκρα της επίθεσης.
Η τριάδα της μεσαίας γραμμής δεν φαίνεται να αλλάζει ούτε αυτή τη φορά, με τους Κωστάκη Αρτυματά, Ρενάτο Μαργκάσα και Ρούμπεν Ράγιος να παραμένουν στις θέσεις τους, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στην τετράδα της άμυνας, με τους Γιώργο Γκαλίτσιο, Βργκοτς, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Γεβγέν Σελίν από δεξιά προς τα αριστερά και με τον Γκεόργκι Λόρια κάτω από τα δοκάρια.
Τους το κάνουν δύσκολο
Είναι γεγονός πως η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι πιο πάνω παίκτες στερεί την ευκαιρία από άλλους να πάρουν ευκαιρίες.
Κι αν στην άμυνα τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα πριν από την έναρξη της σεζόν αναφορικά με το ποιοι θα ήταν βασικοί και ποιοι «παγκίτες», στη μεσαία γραμμή ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος αφού υπάρχουν περισσότεροι παίκτες «πρώτης γραμμής».
Κυριότερο παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί ο Βασιλακάκης, αφού ο Ελλαδίτης χαφ ήρθε στην Ανόρθωση με προοπτική να γίνει ενδεκαδάτος.
Πρόκειται για ποιοτικό παίκτη που ήταν επί σειρά ετών βασικός στην Ξάνθη, ενώ πρώτη επιλογή ήταν και την τελευταία διετία στον Ατρόμητο καταγράφοντας 50 συμμετοχές και οκτώ γκολ.
Παρ’ όλα αυτά, η τριάδα Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα και Ράγιος αυτή τη στιγμή πετάει και δεν αφήνει περιθώρια για αντικατάσταση κάποιου μέλους της.
