Ιδιάκεθ: «Κρίμα που δεν το κρατήσαμε»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ
Ισορροπημένο χαρακτήρισε το ντέρμπι με την ΑΕΛ ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά το ισόπαλο 1-1 στο Τσίρειο, αναφέροντας πως η ομάδα του είχε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες και προσθέτοντας πως είναι κρίμα που δεν κράτησε το προβάδισμά της.
Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:
«Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Η ΑΕΛ με τον τρόπο οργάνωσής της και με δύο επιθετικούς μας πίεσε στην άμυνα. Δεν μας άφησε να χτίσουμε παιχνίδι.
Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Εμάς ήταν ξεκάθαρες, με τον Απόστολο (σ.σ. Γιάννου). Μετά το 0-1 δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και είναι κρίμα. Είχαν και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες τους.
Χάσαμε τον Πλάνας, κάναμε εσωτερικές αλλαγές που κόστισαν στο ρυθμό. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, από τη μάχη που έδωσαν, καθώς και σήμερα είχαμε αρκετές απουσίες. Είχαμε θέματα και με τον Ραούλ και τον Φακούντο. Θα τους δει ο γιατρός. θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Ο Πλάνας ένιωσε ενοχλήσεις, για τους υπόλοιπους εύχομαι να είναι απλά χτυπήματα.
Είμαι ευχαριστημένος για τη δουλειά των παικτών μου. Δεν είναι άσχημο το ισόπαλο αποτέλεσμα αν και θέλαμε την νίκη».