Σε πελάγη ευτυχίας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Σε πελάγη ευτυχίας

Ο Εθνικός ήταν παλληκάρι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έπαιξε με πάθος και ψυχή και κέρδισε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ

Ο Εθνικός ήταν παλληκάρι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έπαιξε με πάθος και ψυχή και κέρδισε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Στο Δασάκι επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός από την τεράστια επιτυχία. Μια νίκη με τεράστια σημασία για την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη που προερχόταν από τη συντριβή με 5-1 από την ΑΕΚ.


Μεγάλος πρωταγωνιστής σε άλλο ένα παιχνίδι ήταν ο Ιμπραχίμ Κονέ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός μετουσίωσε σε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που βρήκε και χάρισε το μεγάλο τρίποντο στον Εθνικό. Ήταν το τρίτο γκολ του Κονέ, το οποίο αυτή τη φορά προήλθε από ασίστ του Μιγκελίτο. Ενθουσιασμένος ήταν και πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε έξαλλα και αυτός τη μεγάλη νίκη. Ο πρόεδρος έγινε ένα με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και μοίρασε σε όλους συγχαρητήρια.


Δέκα βαθμοί
Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα ο Εθνικός έφθασε στους δέκα βαθμούς! Σε πέντε αγώνες και έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο οι δέκα βαθμοί είναι τεράστιο επίτευγμα για τον Εθνικό. Με εξαίρεση τη συντριβή από την ΑΕΚ στο «Αρένα» με 5-1 που αποτέλεσε μία κακή παρένθεση, ο Εθνικός πήρε άριστα στις εξετάσεις που έδωσε. Έχει το απόλυτο στο Δασάκι με δύο τεράστιες νίκες επί του Απόλλωνα με 1-0 και της Νέας Σαλαμίνας 2-0, ενώ εκτός έδρας πέτυχε σπουδαίο διπλό επί της Ένωσης με 4-3, ενώ μετρά και μία ισοπαλία με τη Δόξα στο Μακάρειο (1-1).

Κατηγορίες