H απάντηση του Μασιά για όσους τον κατηγορούν για διπλό ρόλο στο ποδόσφαιρο

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

H απάντηση του Μασιά για όσους τον κατηγορούν για διπλό ρόλο στο ποδόσφαιρο

Η μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό και ο παίκτης της Ανόρθωσης που αδικείται - Όσα είπε ο Κύπριος μάνατζερ και πρόεδρος της Αγίας Νάπας για τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Πειραιά

Απάντηση σε όσους σχολιάζουν το διπλό του ρόλο ως πρόεδρος ομάδας (Αγίας Νάπας) και ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών έδωσε ο Δημήτρης Μασιάς.


Ο πρώην διαιτητής, στις δηλώσεις του στον Super Sport FM, αναφέρθηκε επίσης στο κλείσιμο της μεταγραφής του Ιωάννη Κωστή και τους επόμενους Κύπριους που βλέπει να έχουν ταλέντα.


Για το διπλό του ρόλο: «Στην Κύπρο όλοι έχουν άποψη. Εγώ κάνω κάτι που αγαπώ, θα συνεχίσω να το κάνω. Όταν είναι σε νόμιμα πλαίσια δεν βλέπω τον λόγο γιατί να κρίνομαι».


Πήρατε διαβεβαιώσεις από την ΚΟΠ ότι μπορείτε να ασκείται την διπλή ιδιότητα; «Θα κάτσω να συζητώ με τον κάθε έναν. Δεν μου είπαν κάτι. Μπορεί να γράψω την εταιρεία μου σε άλλο όνομα. Καλύτερα να βλέπουν την καλή πλευρά. Ότι ένας ποδοσφαιριστής νεαρός που πέρσι τρέχαμε για να μπορεί να αγωνίζεται, τώρα έκλεισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς».


Για την μεγάλη μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς: «Ήταν ένα σίριαλ, δεν ήταν απλή μεταγραφή σε όποια και όποια ομάδα. Υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τέλος καλό όλα καλά. Είπαμε ότι θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί έχει υποχρεώσεις με τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν μια μεγάλη μεταγραφή και για τον ποδοσφαιριστή και για το σωματείο. Ελπίζω και ο ποδοσφαιριστής να ανταποκριθεί. Από εμένα θα έχει οτιδήποτε χρειαστεί για να πετύχει».

Υπάρχουν και άλλα ταλέντα; «Καθημερινά έχουμε πολλά τηλεφωνήματα από πατεράδες, μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες. Δεν είναι σωστό να έχεις πολλούς ποδοσφαιριστές. Καλύτερα να έχεις 4-5 ταλέντα και να δουλεύεις με αυτά».

Τι εμπειρίες αποκομίσατε από αυτή την μεταγραφή; «Ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι τεράστιο κλαμπ. Γηπεδικές εγκαταστάσεις που ούτε στο πιο τρελό μας όνειρο δεν μπορούμε να έχουμε στην Κύπρο. Κάνουν το ποδοσφαιριστή όλα αυτά να βγάλει το μάξιμουμ».

Τι προβλέπεις για τον Ιωάννη Κωστή; «Το πρόβλεψε ο Ολυμπιακός. Τον έκλεισε για 5 χρόνια και όχι για 2 ή 3 χρόνια. Το τι θα πει ο Μασιάς είναι μια σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με αυτά που είδε ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πολύ σε αυτόν».

Γι’ αυτούς που λένε ότι θα δοθεί δανεικός και άλλα τέτοια: «Δεν υπάρχει τίποτα. Θα πάει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και βλέπουμε».

Ποιους άλλους ποδοσφαιριστές ξεχωρίζετε; «Ένας παίκτης που αδικείται στην Κύπρο είναι ο Μιχάλης Ιωάννου της Ανόρθωσης. Αυτός ο νεαρός είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είμαστε σε προφορική συμφωνία. Μου αρέσει και ο Σιέλης του ΑΠΟΕΛ, έχει το DNA το ποδοσφαιρικό».

Σας λείπει η διαιτησία;
 «Δεν μου λείπει ακόμα η διαιτησία, αλλά μου λείπουν οι προπονήσεις»

Για το VAR: «Αν δεν βάλουμε ξένους πίσω από το VAR θα έχουμε προβλήματα πάλι».

Κατηγορίες