Στις 29/10 βγαίνει η ποινή Γιάγκου για την υπόθεση Ουζόχο - Επιστολή και από τον Κίρζη

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Στις 29/10 βγαίνει η ποινή Γιάγκου για την υπόθεση Ουζόχο - Επιστολή και από τον Κίρζη

Ελεύθερος μέχρι να μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί έμεινε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης - Τι ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκε ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, σε σχέση με την υπόθεση του δελτίου υγείας που προέκυψε μετά την καταγγελία του Απόλλωνα που ακολούθησε τον αγώνα με την Ανόρθωση.


Μετά τα όσα ακούστηκαν, υπήρξε ενημέρωση ότι η απόφαση της ποινής στον Δρ. Γιάγκου θα ανακοινωθεί στις 29 Οκτωβρίου στις 12:30. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την επιβολή της ποινής.


Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να μην επιβληθεί πρόστιμο στον Κυριακό Γιάγκου, αλλά ποινή φυλάκισης με αναστολή. «Να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει το έργο προσφοράς που διαχρονικά τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και γιατρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Υπάρχει και η επιστολή του κ. Κίρζη, ο οποίος είναι ο παραπονούμενος και τονίζει ότι ο Κυριακός είναι ένας ειλικρινής και φερέγγυος άνθρωπος και ενεπλάκη στην υπόθεση για να βοηθήσει. Ενδεχομένως η επιστολή αυτή να παίξει ρόλο στο μετριασμό της ποινής και γι’ αυτό κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Κατηγορίες