Δεν ανησυχούν για Αρτάμπε - Ντερβίτ, επιστρέφουν με ΑΠΟΕΛ

Δημοσιευτηκε:

Δεν ανησυχούν για Αρτάμπε - Ντερβίτ, επιστρέφουν με ΑΠΟΕΛ

Επιστρέφουν στον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ οι βασικοί αμυντικοί της Δόξας

Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στη Δόξα η απουσία των Αλφόνσο Αρτάμπε και Ντοριάν Ντερβίτ,  λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τρίτη φετινή ήττα (1-3), αυτή τη φορά από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Μακάρειο. Αν ο Λούκας Χατζηλούκας είχε τη δυνατότητα να αφαιρέσει τους δύο ποδοσφαιριστές από το απουσιολόγιο της προσφυγικής ομάδας για το εν λόγω παιχνίδι, θα το έπραττε δίχως δεύτερη σκέψη, μιας και το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα μετόπισθεν.


Φυσικά, η ταυτόχρονη έλλειψη των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών από την αποστολή των πρασίνων προκάλεσε ερωτηματικά, αλλά υπάρχει εξήγηση γι' αυτό. Κατ' αρχάς, ο Αλφόνσο Αρτάμπε, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-1) για τη δεύτερη αγωνιστική, έμεινε εκτός κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Από χθες πάντως συμμετέχει στο πρόγραμμα προετοιμασίας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα επανέλθει στις υποχρεώσεις της Δόξας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.


Όσον αφορά τον έτερο απόντα, Ντοριάν Ντερβίτ, τον πρόλαβε ο πελαργός, αφού τις προηγούμενες μέρες η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Στο άκουσμα των χαρμόσυνων νέων, ο Γάλλος αμυντικός δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και έτσι ταξίδεψε εσπευσμένα για το εξωτερικό λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού με την Ένωση. Η επιστροφή του στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (9/10) και έτσι θα είναι διαθέσιμος για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Τέλος, σε ό,τι αφορά τη διοικητική αβεβαιότητα που προκλήθηκε με την παραίτηση του προέδρου Κώστα Χριστοδούλου για το γνωστό θέμα με το Μακάρειο, αυτή κράτησε μόλις λίγες ημέρες. «Έχω παραιτηθεί αλλά επανήλθα. Κάνω ό,τι θέλω. Στο ποδόσφαιρο όλοι κάνουν ό,τι θέλουν», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε σε χθεσινή του ραδιοφωνική παρέμβαση.

Κατηγορίες

Tags