Επανήλθε ο Τορναρίτης και εξηγεί γιατί δεν θα καταγγελθεί η διαιτησία

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Επανήλθε ο Τορναρίτης και εξηγεί γιατί δεν θα καταγγελθεί η διαιτησία

Νέα τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπικού, Χριστόφορο Τορναρίτη

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις τoυ Ολυμπιακού, καθώς καθιστούν υπεύθυνη τη διαιτησία του Κώστα Ροβέρτου για τις νέες βαθμολογικές απώλειες, στο χθεσινό (6/10) παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.


Κι όμως, παρά το αίσθημα αδικίας που αισθάνονται οι μαυροπράσινοι, δεν θα προχωρήσουν σε καταγγελία του εν λόγω διαιτητή, όπως επιβεβαίωσε απόψε (7/10) ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης με ανάρτηση του στο γνωστό γκρουπ του τακτακαλά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


«Περιμένουμε από την ΚΟΠ αυτεπάγγελτα να εξετάσει τα γεγονότα στο Τσίρειο και ανάλογα θα ενεργήσουμε. Δεν θα προχωρήσουμε με γραπτή καταγγελία του Ροβέρτου.


Δεν αξίζει να πετάξουμε €1500 για το παράβολο τις ΚΟΠ και να τον βλέπουμε την επόμενη εβδομάδα της καταγγελία μας να αγωνίζεται όπως στην περίπτωση του Θεουλή. Θα ασχοληθούμε αποκλειστικά σε συνεργασία με άλλα σωματεία με την ρίζα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός παράγοντας των μαυροπρασίνων.

Κατηγορίες