Άλλος αέρας στην Ένωση, πήρε τους πρώτους βαθμούς

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Άλλος αέρας στην Ένωση, πήρε τους πρώτους βαθμούς

Στο ντεμπούτο του νέου προπονητή, η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε τους πρώτους βαθμούς της με ένα σημαντικό διπλό

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις ήττες, πέτυχε η Ένωση στο ντεμπούτο του νέου προπονητή, Γκουστάβο Σιβιέρο, κερδίζοντας με 3-1 εκτός έδρας την Δόξα.

Η καλή ημέρα φάνηκε από… το πρωί για την ομάδα του Παραλιμνίου, μιας και μέχρι το 4’ ήταν μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Θεοδώρου. Η αρχή έγινε στο 3’, όταν ο 22χρονος επιθετικός πήρε την πάσα από τον Αγκίρι και αφού ξεπέρασε και τον Γκρεμσλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό (4’) ο Σεπάνιακ βρήκε εντός περιοχής τον Θεοδώρου που νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του.

Η Δόξα μείωσε σε 2-1 στο 37’ με τον Λουίς Κάρλος να χρίζεται σκόρερ, όμως οι βυσσινί απέδειξε ότι ήταν η μέρα τους και στο 57’ επανέφεραν τη διαφορά στα δύο τέρματα, με τον Κυριάκου να σκοράρει, μετά από κόρνερ, και να κάνει το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Δόξα (Λ. Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Κάρλος, Μπόλιεβιτς(62′ Ζε Βαλέντε), Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Τραϊτσέφσκι, Μιντίκκης, Καρλάο, Χριστοφή(34′ Καρλίτος), Μπραμπίγια(62′ Ίταλο).

Ένωση (Γ. Σιβιέρο): Κλέιμαν, Σεπάνιακ, Αγγελή, Θεοδώρου(74′ Κουμής), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγκίρι(67′ Στάροκιν), Ριέρα(39′ Ροντρίγκεζ), Βαλλιάνος, Α. Κυριάκου, Μαϊσουράντζε.

Σκόρερ: 37’ Λουίς Κάρλος / 3’, 4’ Θεοδώρου, 57’ Κυριάκου

Κίτρινες: Καρλίτος, Μπραμπίγια / Μαϊσουράντζε, Αμπαρτζουμιάν(3η), Κουμής

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου