Λειψή σε γήπεδο και... πάγκο η ΑΕΚ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Λειψή σε γήπεδο και... πάγκο η ΑΕΚ

Υπολείπονται άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν Moϊσόφ και Ακοράν

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 21/2)


Μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να προλάβουν τον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με την Ένωση οι Ντάνιελ Μοϊσόφ και Ακοράν Ρέγιες. Και οι δύο δεν πάτησαν γήπεδο (ούτε καν ατομικό) στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.


Υπολείπονται άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν οι δύο ποδοσφαιριστές να είναι πανέτοιμοι.


Ειδικά για τον Μοϊσόφ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι γιατροί τού απαγόρευσαν να βγαίνει έξω από το σπίτι του λόγω της ανεμοβλογιάς που τον ταλαιπωρεί... Ουσιαστικά ο έμπειρος κεντρικός οπισθοφύλακας βρίσκεται σε «καραντίνα» τις τελευταίες μέρες.


Θυμίζουμε ότι από το παιχνίδι αυτό η ΑΕΚ θα έχει σίγουρα μία σημαντική απουσία (εκτός των μόνιμα τραυματιών Τολμές και Γκονζάλεθ), αυτήν του Απόστολου Γιάννου, ο οποίος είναι τιμωρημένος.


Βέβαια, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα, αυτό της απουσίας του τιμωρημένου προπονητή της, του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιδιάκεθ θα παρακολουθήσει τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής και τον πρώτο προημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ, πιθανότατα στις 27 Φεβρουαρίου, από την εξέδρα.

Κατηγορίες