Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-18 McDonald's (προχώρησαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι)

Δημοσιεύθηκε 30.1.2023
Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-18 McDonald

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-18 Amazones McDonald’s.

Η Ανόρθωση επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και διατηρήθηκε στην κορυφή με 15 βαθμούς σε έξι αγώνες. Ακολουθούν με 13 βαθμούς Apollon Ladies και Ομόνοια Λευκωσίας σε πέντε αγώνες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ομόνοια Λευκωσίας - Lakatamia FC 4-0

Λευκοθέα Λατσιών - Pafos Geroskipou FC 7-0

Ανόρθωση - ΑΕΚ 2-0

ΑΠΟΕΛ - Apollon Ladies 0-6

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (4/2):

Apollon Ladies - Ανόρθωση

Lakatamia FC - ΑΠΟΕΛ

Pafos Geroskipou FC - Ομόνοια

ΑΕΚ - Λευκοθέα Λατσιών

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ