Έριξε τεσσάρα σε 35' ο Απόλλωνας - Σόου από τον Ρομπέρζ
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Με το ευρύ 4-0 επικράτησε ο Απόλλωνας της Καρμιώτισσας σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Όλα τα γκολ για τους γαλάζιους επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.
Η αρχή έγινε στο 55' όταν ο Γάλλος επιθετικός, Μπαγκαλί Νταμπό, μετά από πάσα του Πέδρο, πλάσαρε ιδανικά τον Καϊρίνο και έκανε το 1-0.
Είκοσι λεπτά αργότερα (75'), ήρθε η σειρά του Μπένσοπ να χριστεί σκόρερ. Ο Ολλανδός στράικερ σε εκτέλεση πέναλτι έστειλε την αριστερή γωνιά του τερματοφύλακα της ομάδας των Πολεμιδιών και σχημάτισε το 2-0.
Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αμυντικός σκόραρε δύο τέρματα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Πρώτα στο 76' πέτυχε το τρίτο τέρμα για τον Απόλλωνα μετά από ατομική προσπάθεια, ενώ στο 88' με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ.
Στο 83' ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Πίττα.
Επόμενο φιλικό για τoν Απόλλωνα είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (08/08) με αντίπαλο την Πάφο FC στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia.
Καρμιώτισσα: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Οικονόμου, Πολύζος, Ρομό, Μ. Σασί, Χριστοφή, Φράγκου, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Νεοφύτου
Απόλλωνας: Μολ (46΄ Δημητρίου), Πίττας, Μάρκοβιτς (46΄ Νταμπό), Μαλεκκίδης (46΄ Βασιλείου), Ντένιτς (46΄ Σακέτι), Ντιγκινί, Φιλιώτης (46΄ Πέδρο), Σάλαϊ, Γιούστε (46΄ Ρομπέρζ), Σπόλιαριτς (46΄ Ψύχας), Ματέι (46΄ Μπένσοπ)
https://www.youtube.com/watch?v=0sBFY6A956g&feature=emb_title
