Έρχονται Κύπρο και αποφασίζουν

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Έρχονται Κύπρο και αποφασίζουν

Τα δεδομένα όσον αφορά τους Μανουέλ Τόρες και Γκαζτανιάγα

Όταν και εφόσον έρθουν Κύπρο για να μπουν στην αντίστροφη μέτρηση της έναρξης της προετοιμασίας, τότε θα απαντήσουν στη διοίκηση της ΑΕΛ, εάν θα κάνουν αποδεκτή την πρόταση αναπροσαρμογής συμβολαίου, οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας, Μανουέλ Τόρες και Γιον Γκαζτανιάγα.


Αν και οι πληροφορίες λένε πως ο πρώτος είναι θετικός και ο δεύτερος αρνητικός, εντούτοις από την ΑΕΛ αυτό που διαρρέει είναι ότι θα έρθουν στην Κύπρο για να γνωστοποιήσουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Από εκεί και πέρα οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Πρόσεκ είναι δύο παίκτες που απάντησαν θετικά στην πρόταση αναπροσαρμογής του συμβολαίου τους.


Σε ό,τι αφορά τον Λεάντρο Σίλβα, το σκηνικό είναι... θολό, κατά το πόσο θα είναι στο δυναμικό της ΑΕΛ στη νέα σεζόν. Είτε θα παραχωρηθεί δανεικός για ακόμη μία σεζόν είτε θα του δοθεί χαρτί… ελευθερίας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και για αυτή την περίπτωση.


Τώρα για τις περιπτώσεις Γερολέμου και Αντωνίου, αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόφασή τους για την πρόταση που έχουν ενώπιόν τους.


Όσον αφορά την ενίσχυση, επιθετικός, αμυντικός και επιτελικός μέσος είναι οι θέσεις που εκκρεμούν για να κλείσει τις μεταγραφές η ΑΕΛ μετά τις δύο προσθήκες που έγιναν με Παπαφώτη και Έουλερ.


Από εκεί και πέρα την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΛ θα μπει στη διαδικασία έναρξης προετοιμασίας με εργομετρικές εξετάσεις ενώ μία βδομάδα αργότερα η προετοιμασία θα μπει στην επίσημή της μορφή.


Το βασικό στάδιο θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο προπονητικό κέντρο της κοινότητας Πελενδρίου. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η ΑΕΛ θα δώσει και αρκετά φιλικά παιχνίδια με ορισμένα εξ αυτών να είναι απέναντι σε άλλες, μεγάλες κυπριακές ομάδες.

Κατηγορίες