Δεν υπάρχει καμία ανησυχία
ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ
Δημοσιευτηκε:
Αυτό που γράφαμε τις προηγούμενες μέρες ως την κυριότερη αιτία για την οποία η ΑΕΚ δεν ανακοινώνει νέες μεταγραφές επιβεβαίωσε ουσιαστικά χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.
Ανέφερε συγκεκριμένα ότι η ομάδα δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσει μεταγραφές παικτών, διότι είναι σε εξέλιξη ακόμα κάποια πρωταθλήματα, αφήνοντας ξεκάθαρα να νοηθεί ότι η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως αγωνίζονται αυτή την εποχή σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα τα οποία είναι σε εξέλιξη.
Λογικά η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει νέες μεταγραφές σε 2-3 εβδομάδες. Θυμίζουμε ότι η τελευταία της προσθήκη ανακοινώθηκε στις 29 Ιουνίου, με την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον διεθνή 29χρονο Σκοπιανό μέσο Στέφαν Σπιρόφσκι.
Στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν για την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί, αφήνοντας να νοηθεί πως μέχρι το τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου ο προγραμματισμός θα έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Όσον αφορά τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Νταβίντ Κανέδα, δηλαδή τους Κάσες, Κίβενι και Ραούλ, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο.
Ο Κίβενι δοκιμάζεται στην Ντέρι Σίτι, ο Κάσες είναι με άδεια και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ αντίθετα ο Ραούλ προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά γίνονται προσπάθειες για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Πλάνας και Γκολομπάρτ, δεν υπάρχει κάτι το νεότερο και συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις.
