Δίνει τριετές συμβόλαιο στον Νεοφύτου και τον στέλνει δανεικό

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Δίνει τριετές συμβόλαιο στον Νεοφύτου και τον στέλνει δανεικό

Mεταγραφικό νέο για την Ανόρθωση

Τα δικαιώματα του Άντρις Νεοφύτου από την Καρμιώτισσα απέκτησε η Ανόρθωση. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η συμφωνία τους.


Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο μεσοαμυντικό χώρο, ενώ φέτος στην ομάδα των Πολεμιδιών είχε παίξει, επίσης, ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ.


Ο 22χρονος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Στην περασμένη σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές, με τις 17 από αυτές να είναι ως αλλαγή.


Η συμφωνία ανάμεσα στον Νεοφύτου και την Ανόρθωση είναι για τρία χρόνια, όμως τη νέα χρονιά δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς θα δοθεί δανεικός για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εκτός απροόπτου, θα παραχωρηθεί στην Καρμιώτισσα.