Έδρα… στα χαρτιά
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:
Μόλις τέσσερις νίκες κατάφερε να πετύχει μέσα στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα
Μόλις τέσσερις νίκες κατάφερε να πετύχει μέσα στο «Αμμόχωστος» η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν ιδιαίτερα το «σπίτι» τους, στο οποίο ευτύχησαν να κερδίσουν 15 βαθμούς που προήλθαν από τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (πέντε ήττες). Εκτός «Αμμόχωστος» η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κέρδισε 11 βαθμούς από τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες (έξι ήττες).
Συγκριτικά με την περσινή χρονιά, την αντίστοιχη περίοδο (πρώτη φάση και 1η αγωνιστική δεύτερης φάσης) η Νέα Σαλαμίνα είχε καλύτερες επιδώσεις. Είχε μαζέψει 32 βαθμούς, 6 περισσότερους σε σχέση με φέτος (26). Στην έδρα της πανηγύρισε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (τρις ήττες), μαζεύοντας 19 βαθμούς.
Εκτός έδρας είχε κερδίσει 13 βαθμούς από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (έξι ήττες).
Όσον αφορά τα γκολ, οι περσινές επιδόσεις είναι επίσης καλύτερες σε σχέση με φέτος. Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε έως τώρα 27 γκολ και δέχθηκε 38, ενώ την περσινή αντίστοιχη περίοδο πέτυχε 29 και δέχθηκε 31.
-Αξιέπαινη η ενέργεια των οργανωμένων φίλων της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels», οι οποίοι παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Στην ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην εταιρεία V.S Kouzaris Enterprises LTD για τη συμβολή της.
