Πλήρωσε λάθη και απουσίες

Οι παίκτες της ΑΕΛ φάνηκαν αρκετά επιπόλαιοι στο «Αρένα»

Τα λάθη και τις απουσίες της πλήρωσε στο «ΑΕΚ Αρένα» η ΑΕΛ. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1 και επέστρεψε στη Λεμεσό χωρίς κανένα βαθμολογικό όφελος.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξίδεψαν στη Λάρνακα χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές (Α. Αβραάμ, Γκαζαριάν, Έουλερ, Μάιντεβατς, Τόρες) και δεν έφθανε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασαν και τον Μπουνόζα. Μιλάμε μάλιστα για παίκτες που αν εξαιρέσεις τον Μάιντεβατς ήταν μέχρι στιγμής στις αρχικές επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ.

Δεν είχε ουσία…

Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα. Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΛ έπαιξε όμορφη μπάλα, με συνδυασμούς, φαντασία αλλά χωρίς ουσία. Οι παίκτες του Κέρκεζ ήταν αρκετά επιπόλαιοι. Έκαναν παιδαριώδη λάθη, ειδικά στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, η αντίδραση των Βοζίνια και Ράσο ήταν τραγική, σε ένα σημείο όπου η ΑΕΛ προηγούνταν στο σκορ και είχε βάλει στα… σχοινιά την ΑΕΚ.

Δεν έχει το εύκολο γκολ

Στο άλλο μισό, οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας βρέθηκαν πολλές φορές μπροστά από την εστία της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πότε ο Μ. Αντωνίου, πότε ο Ντανίλο, ο Ριέρα ή ο Μαέ δεν έδωσαν τη λύση που χρειαζόταν ο Ντούσαν Κέρκεζ. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΑΕΛ δεν έχει το εύκολο γκολ και λείπει ο βαρβάτος επιθετικός που θα στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία, καθώς δεν είναι ο πρώτος αγώνας που η ομάδα σπαταλάει τόσες πολλές ευκαιρίες.