Πλήγμα με Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Πλήγμα με τον Νόρντιν Άμραμπατ, του οποίου η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στον ώμο και η επιστροφή του στους αγώνες της ΑΕΚ θα εξαρτηθεί από το πότε θα υποχωρήσει ο πόνος.

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε τεθεί οριστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τον Άρη και ο Νόρντιν Άμραμπατ φαινόταν πως δύσκολα θα προλάβει καθώς θα περνούσε την Τετάρτη από μαγνητική λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην ώμο στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 34χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη ακρωμιοκλειδικού συνδέσμου στον αριστερό ώμο. Το θετικό είναι ότι η ρήξη δεν είναι μεγάλη. Πρόκειται για πρώτου με δευτέρου βαθμού και άμεσα ξεκινάει θεραπεία. Όσο για την επιστροφή του στις προπονήσεις, αυτή θα εξαρτηθεί από τον πόνο που νιώθει, ο οποίος για την ώρα είναι έντονος.

Ο Άμραμπατ θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη και πιθανότατα θα μείνει εκτός και από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ακολουθεί πριν τη διακοπή. Η λογική λέει ότι όπως και ο Λιβάι Γκαρσία θα στοχεύσει να είναι ξανά διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

Την ίδια στιγμή ο Λιβάι Γκαρσία συνέχισε τη θεραπεία του, όπως και ο Ντάρκο Γέβτιτς το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Αργύρη Γιαννίκη να καλείται να βρει λύσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης ενόψει Άρη. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00.