Πλέον φοράμε μάσκα παντού, ακόμα και έξω!

Υποχρεωτική είναι πλέον μάσκα σε όλους τους δημόσιους χώρους, όπως αποφάσισε το Υπουργικό. Συμβούλιο. Δεν θα φορούν μάσκα μόνο όσοι αθλούνται.

Το μέτρο αρχίζει να ισχύει από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Εάν ήδη δυσανασχετείτε, σκεφτείτε πως είναι κάτι που θα το κάνουμε όλοι και δεν μπορεί κανείς πλέον να το αποτρέψει. Άρα ας το δεχθούμε, μήπως και περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού.

Να θυμάστε, λοιπόν, να έχετε πάντα 1-2 μάσκες μαζί σας, φεύγοντας από εκεί που είστε.

Μάριος

Προηγούμενο άρθροΌλα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για προστασία από τον COVID-19
Επόμενο άρθροΤρίζει η καρέκλα του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Δεν ονειρεύτηκε ποτέ πως όταν μεγαλώσει θα γινόταν αστροναύτης, υπερήρωας ή... έστω επαγγελματίας αθλητής. Ονειρεύτηκε όμως ότι θα υπηρετούσε τον αθλητισμό και ότι θα έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Σπούδασε με ακαδημαϊκή υποτροφία στο Louisville (Kentucky) των ΗΠΑ και αποφοίτησε με B.Sc. από το School of Communications Studies του Spalding University και minor in Business Studies. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, το 2003, εντάχθηκε σχεδόν άμεσα στην αθλητική ομάδα του «Πολίτη», μέλος της οποίας αποτελεί μέχρι σήμερα. Έχει επίσης εμπειρία στην τηλεόραση με μεταδόσεις αγώνων καλαθόσφαιρας και διεθνούς ποδοσφαίρου, επίσης από το 2003 μέχρι σήμερα (LTV, Cytavision), αλλά και στο ραδιόφωνο του Πολίτη (107,6) με αθλητικές εκπομπές. Δηλώνει αντικειμενικός, όμως αυτό δεν... ισχύει 100% αν μιλάμε για Man Utd, ΟΦΗ και Indiana Pacers! Σας προειδοποιήσαμε!