Πιθανόν να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα ο Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει την καριέρα του και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και άφησε ανοιχτή την… πόρτα της Μπαρτσελόνα.

Ο 41χρονος «θρύλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ σκέφτεται αυτή την περίοδο μόνο τις «μάχες» της Ισπανίας στο Τόκιο και δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ερχόμενη σεζόν. Έτσι, άφησε εκ νέου ένα ανοιχτό… παραθυράκι, για να συνεχίσει για άλλη μια χρονιά στους «μπλαουγκράνα».

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πάρω τον χρόνο μου να σκεφτώ, να μιλήσω με την οικογένειά μου και να ζυγίσω το μέλλον μου. Μιλάμε για κάτι που θα συμβεί σε 1,5 μήνα. Τώρα συγκεντρώνομαι μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα είναι μια τεράστια πρόκληση για εμένα. Θέλω να βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο που μπορώ και να απολαύσω τις στιγμές, γιατί περνούν γρήγορα», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Στη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα. Πρέπει να γνωρίζεις τις επιλογές σου. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παρόν. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Δεν αποκλείω τίποτα, ούτε λέω κάτι με σιγουριά».