Πιθανό κρούσμα στην Μπολόνια, προς απομόνωση η ομάδα

Η Μπολόνια ανακοίνωσε πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στο τεχνικό τιμ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομονωθεί όλη η ομάδα σε ξενοδοχείο.

Πιθανότητα κρούσματος κορωνοϊού στο τεχνικό τιμ της Μπολόνια ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, αφότου είχαν προηγηθεί τρία αρνητικά τεστ για όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη ομάδα.

Εξαιτίας αυτής της πιθανότητας, η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα αφήσει τα οικογενειακά διπλά που έκανε τις τελευταίες δύο ημέρες και θα επιστρέψει αύριο Πέμπτη (28/5) στις ατομικές προπονήσεις, με τους ποδοσφαιριστές να προσέρχονται σε διαφορετικές ώρες στο προπονητικό κέντρο και να μην χρησιμοποιούν ίδιους χώρους.

Όπως ανακοίνωσε η Μπολόνια, αν επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει άτομο που προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19, τότε όλη η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο που έχει ήδη εντοπιστεί, εν αναμονή και της πολυπόθητης επανέναρξης της Serie A.

Εκτός από τον προπονητή Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω της περιπέτειάς του με την λευχαιμία, το τιμ του Σέρβου αποτελείται από τους: Μίροσλαβ Τανίγκα (βοηθός προπονητή), Εμίλιο Ντε Λέο (προπονητικής τακτικής), Γκαμπριέλ Ραϊμόντι, Ρενάτο (συνεργάτες), Λούκα Μπούτσι (προπονητής τερματοφυλάκων), Μασιμιλιάνο Μαρκέζι, Στέφανο Πασκουάλι, Νικολό Πραντέλι (γυμναστές) και Ντάβιντε Λαμπέρτι (αναλυτής αγώνων).

Πηγή: gazzetta.gr