Πίστη για υπέρβαση

Η Νέα Σαλαμίνα με 24 βαθμούς βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη εξάδα και θέλει σιγά-σιγά ν’ αρχίσει να αποκτά πλεονέκτημα. Μόνο που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Σήμερα (18:30) υποδέχεται τον Απόλλωνα και ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τη νίκη. Έδειξε όμως και με άλλες μεγάλες ομάδες, πως μπορεί.

Ναι μεν ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφή, εντούτοις αυτό δεν τη φοβίζει και θα κάνει το παν για να επιστρέψει στις επιτυχίες που θα την κρατήσουν σε τροχιά εξάδας. Με ενδεχόμενο τρίποντο, θα αποκτήσει επιπλέον δυναμική και ψυχολογία που θα τη βοηθήσουν να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική ευθεία. Ο προπονητής Σάββας Δαμιανού είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και αυτό του δίνει ευελιξία κινήσεων όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Προηγούμενο άρθροΑναζητά ξανά την ηρεμία του
Επόμενο άρθροΜετά τον Τρισκόφσκι, ποιος;
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.