«Πιστεύουμε και μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο»

Οι ποδοσφαιριστές του αξίζουν συγχαρητήρια ότι και να γίνει στον τελικό επεσήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί της ΑΕΛ.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και το επιτελείο μου, γι’ αυτή την ιστορική επιτυχία. Οι μεγαλύτεροι ήρωες είναι οι παίκτες μου. Είναι σημαντικό ότι είμαστε στον τελικό μετά από 30 χρόνια, είναι σημαντική και η δουλειά που έκανε η διοίκηση και των οπαδών. Την καλύτερη δουλειά την έκαναν οι παίκτες μας, είναι ήρωες και έγραψαν ιστορία ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν στον τελικό.

Ξέραμε ότι για να περάσουμε έπρεπε να σκοράρουμε στη Λεμεσό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο φορές την ΑΕΛ, που ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ελπίζω να μη χάσουν το ηθικό τους γιατί μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μας άξιζε να πάμε στον τελικό».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το κύπελλο: «Πιστεύουμε και μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Χάρη στους παίκτες θα είμαι για έκτη φορά σε τελικό σαν παίκτης και σαν προπονητής».