Πήρε Θεοδώρου ο ΑΣΙΛ

Στον ΑΣΙΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζαχαρίας Θεοδώρου, ο οποίος στο παρελθόν θήτευσε σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λύσης:

«Την συμφωνία της με τον Κύπριο μέσο, Ζαχαρία Θεοδώρου, οριστικοποίησε σήμερα η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας μας. Ο Ζαχαρίας γεννήθηκε στις 07.07.1993 έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί σε Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Ερμή, Ονήσιλο και ΠΟ.Ξυλοτύμβου. Το Δ. Σ και το προπονητικό τιμ καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και του εύχονται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία με υγεία και πολλή δουλειά!»

 

 

View this post on Instagram

 

Ανακοίνωση Δ. Σ Την συμφωνία της με τον Κύπριο μέσο, Ζαχαρία Θεοδώρου, οριστικοποιήσε σήμερα η επιτροπή προγραμματισμού της ομάδας μας. Ο Ζαχαρίας γεννήθηκε στις 07.07.1993 έχοντας καταφέρει να αγωνιστεί σε Ανορθωση, Σαλαμινα, Ερμή, Ονησιλλο και Π Ο.Ξυλοτύμβου. Το Δ. Σ και το προπονητικό τιμ καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και του εύχονται κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία με υγεια και πολλή δουλειά! Γραφείο Τύπου ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ 03.07.2020

A post shared by A.S.I.L Lysis Official (@asillysisofficial) on