Πήρε «εκδίκηση» από τον Ρονάλντο ο Γκόσενς!

O Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τον Ρόμπιν Γκόσενς να αισθανθεί «μικρός» και ο Γερμανός μπακ-χαφ πήρε το αίμα του πίσω με ένα απίθανο πάρτι κόντρα στην Πορτογαλία.

«Μετά το ματς κόντρα στη Γιουβέντους, προσπάθησα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να αποκτήσω τη φανέλα του Κριστιάνο. Μετά από τη λήξη έψαξα να τον βρω, δεν έμεινα με τα παιδιά να πανηγυρίσω. Ο Κριστιάνο δεν δέχτηκε να μού δώσει τη φανέλα του. Του είπα: ”Κριστιάνο μπορώ να έχω τη φανέλα σου”; Ούτε που με κοίταξε, είπε μόνο όχι. Αισθάνθηκα ντροπιασμένος. Ένιωσα τόσο μικρός».

Με τα παραπάνω λόγια, ο Ρόμπινς Γκόσενς περιέγραφε στην βιογραφία του ένα περιστατικό που θα το θυμάται για πάντα. Ένα παιδικό όνειρο που έγινε «κομμάτια».

Η εκδίκηση, όμως, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αργά ή γρήγορα το ποδόσφαιρο, θα είναι, για να απονείμει δικαιοσύνη.

Το βράδυ της 19ης Ιουνίου ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα θα το θυμάται για πάντα! Απέναντι στο παιδικό του ίνδαλμα που τόσο τον πλήγωσε, έκανε το ματς της ζωής του (γκολ, δύο ασίστ και συμμετοχή στο άλλο γκολ!) και οδήγησε την Γερμανία στον θρίαμβο του 4-2 επί της Πορτογαλίας!