Πιο έτοιμος και με απαιτήσεις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ (18:00) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν στην πρεμιέρα με τον Άρη και να πάρουν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής, ο Γιώργος Πετράκης είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, βγάζοντας κάποια νέα πράγματα στις προπόνησης και διορθώνοντας κάποια άλλα.

Ένα επιπλέον πρόσημο που έχουν οι μαυροπράσινοι ενόψει της 2ης αγωνιστικής, είναι ότι τα νέα αποκτήματα της ομάδας θα είναι σαφώς πιο έτοιμα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και όλοι στον Ολυμπιακό εύχονται αυτό να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.

«Καλούμαστε να διαχειριστούμε την περσινή επιτυχημένη χρονιά. Βάζουμε στόχους πολύ μικρούς, έχουμε δυνατότητες, θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και φέτος», δήλωσε ο Ελλαδίτης προπονητής της ομάδας του Τακτακαλά σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις.

Παράλληλα ο νεαρός κόουτς έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών του στο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους για να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Γουακάσο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.