Πήγε για καφέ πριν από ΑΕΛ-Απόλλων, τράκαρε και πήγε τρεχάτος στο γήπεδο!

Μια ιστορία που δεν είδε το φως της δημοσιότητας όταν αγωνιζόταν στην Κύπρο αποκάλυψε ο Έλιο Ρόκε, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Ο Πορτογάλος παλαίμαχος άσος που έπαιξε σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, ανέφερε πως κατά τη θητεία του στους γαλαζοκίτρινους, είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο πριν από την έναρξη ενός ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να τρέξει για να πάει στο γήπεδο και να προλάβει τον αγώνα!

Συγκεκριμένα είπε…

«Ήταν πριν από ένα ΑΕΛ-Απόλλων και όταν υπάρχει αυτό το ντέρμπι η πόλη σταματά, είναι τρελό. Τη μέρα του αγώνα, έφυγα από το σπίτι με έναν φίλο, όμως είχαμε λίγη ώρα και πήγαμε για έναν γρήγορο καφέ. Έκανα επαναστροφή, δεν πρόσεξα καλά και με κτύπησε ένα αυτοκίνητο, ακριβώς στην πόρτα μου. Βρεθήκαμε ανάποδα στη μέση του δρόμου, που είχε και κίνηση. Βγήκαμε αμέσως έξω και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Ο άνθρωπος που με κτύπησε έτρεξε σε εμένα, ξεκίνησε να μιλά τούρκικα. Κοίταζα… δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρα το κλειδί του αυτοκινήτου, το έβαλα στο χέρι του και ξεκίνησα να τρέχω για το γήπεδο. Ήταν 15 λεπτά μακριά. Έφτασα στο γήπεδο, ο διευθυντής ήταν εκεί και του είπα «κτύπησα το αυτοκίνητο, έδωσα το κλειδί στον άνθρωπο, πήγαινε να δεις». Τρελάθηκε. Πήγε εκεί για να επιλύσει το ζήτημα. Έμεινα για έναν μήνα χωρίς αυτοκίνητο. Ήμουν τυχερός γιατί οι μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΛ και Απόλλωνας, ελέγχουν τα πάντα και φρόντισαν να μη διαρρεύσει κάτι στον Τύπο».