«Πήγαμε καλά –  Άλλα τρία αθλητικά κέντρα του χρόνου το καλοκαίρι» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παύλος Αντωνίου μίλησε για την προετοιμασία των ομάδων στην Κύπρο

Για την προετοιμασία των κυπριακών ομάδων στην Κύπρο μίλησε ο Παύλος Αντωνίου στην ιστοσελίδα μας και τον παρουσιαστή της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, Πανίκο Χατζηλιασή.

Ο Παύλος Αντωνίου είναι ταξιδιωτικός πράκτορας, ο οποίος διακινεί στην Ευρώπη πάνω από 120 ομάδες για το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους.

Η δήλωσή του:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά φέτος, ήταν ένα crash test για εμάς τους διοργανωτές και κυρίως την εταιρεία μου, η οποία όπως ξέρεις, είμαστε ψηλά στο προσκήνιο. Είχαμε την ευκαιρία εδώ στην Κύπρο να κάνουμε προετοιμασία και μεγάλων και μικρομεσαίων ομάδων και νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά.

Το μόνο που έμεινε είναι να δυναμώσουμε για τη νέα χρονιά γιατί όπως φαίνεται τα πράγματα δυσκολεύουν με τον κορωνοϊό. Όταν κάνεις προετοιμασία Ομόνοιας, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση, του Ερμή, της Αλκής και ομάδων του ΑΠΟΕΛ των νέων και από το εξωτερικό, καταλαβαίνουμε ότι αλλάξαμε και για το καλοκαίρι εδώ στην Κύπρο.

Η προσπάθειά μας τώρα είναι με τα τρία νέα κέντρα τα οποία χτίζουμε στην Κύπρο, να δυναμώσουμε, γιατί σαν εταιρεία κάνουμε δέκα βήματα μπροστά από οποιοδήποτε άλλο. Δεν μένουμε στο να, κάνουμε στο τώρα και δεν μένουμε στο μετά. Αυτό είναι που κάνουμε στην εταιρεία μου.

Είπαμε θα κάνουμε τα Λεύκαρα πολύ ωραίο κέντρο και το πετύχαμε, όπως κάναμε και στη Μηλιού. Εκεί πήγε η Ομόνοια και πέρασε πάρα πολύ καλά. Τώρα έχουμε ακόμη τρία αθλητικά κέντρα, τα οποία θα είναι έτοιμα για του χρόνου το καλοκαίρι. Θα μπορούν να φιλοξενούν ακόμη και ομάδες μεγάλης κλάσεως από την Ευρώπη.

Η Κύπρος μπορεί, με τη βοήθεια του κράτους και των αρχών, όπως εδώ στα Λεύκαρα με τον δήμαρχο, τον οποίον ευχαριστούμε, φάνηκε πολύ πολύ εντάξει. Επίσης και στη Μηλιού, με το δήμαρχο ιδιαίτερα εκεί στη Γιούλου και στη Πόλη Χρυσοχούς. Οι άνθρωποι έχουν τις υποδομές και το όραμα να κάνουν αρκετά πράγματα. Εμείς ως λαός πρέπει να δουλέψουμε οργανωμένοι και είναι καλό τα προϊόντα τα δικά μας να μπορούμε να τα πουλούμε και να τα αξιοποιούμε».