Πιάνει δουλειά ο Απόλλωνας – Τι γίνεται με Ενσούε και Σελίμοβιτς

Στα ονόματα των παικτών του Απόλλωνα που θα δώσουν παρών στη σημερινή έναρξη των προπονήσεων στο Κολόσσι περιλαμβάνεται και αυτό του Εμίλιο Ενσούε.

Έστω κι αν είναι αβέβαιο το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στην ομάδα, για νομικούς λόγους κλήθηκε κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας.

Σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Ενσούε. Φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Κύπρου, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο να ενταχθεί στο δυναμικό της Πάφος FC.

Όσον αφορά τον Βαχίντ Σελίμοβιτς, πληροφορούμαστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, ακόμα κι αν δεν μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα.

Ο ίδιος ο παίκτης πριν από αρκετές εβδομάδες είχε εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η διοίκηση δεν λογαριάζει να τον αφήσει ελεύθερο. Θα του υπογράψει… χαρτί ελευθερίας μόνο αν έλθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Εκκρεμότητες

Όσον αφορά τις άλλες εκκρεμότητες, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντανιέλ Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός αποχαιρέτισε προχθές τους συμπαίκτες του στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Για τον Πορτογάλο Μπρούνο Γκάμα είχε εκφραστεί ενδιαφέρον, αλλά είναι υψηλό το κασέ του.

Πλέον επιβεβαιώνεται και από πλευράς Απόλλωνα πως προβάρει τα χρώματα της ομάδας ο 23χρονος αρχηγός του Άρη Γιώργος Μαλεκκίδης. Έλαβαν τις καλύτερες συστάσεις για τον πολυθεσίτη Κύπριο ποδοσφαιριστή, τόσο από τον σημερινή προπονητή Λιάσο Λουκά, όσο και από άλλους που δούλεψαν μαζί του.

Αρκετοί παίκτες που μεταπήδησαν από τον Άρη στον Απόλλωνα κατάφεραν να κάνουν αξιοπρόσεκτη καριέρα. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Γιώργος Βασιλείου. Στα 28 του χρόνια μετακόμισε στο Κολόσσι και έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες διακρίσεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια.