Πετράκης: «Μπορούσαμε για μεγαλύτερο σκορ – Δεν είμαστε μάγοι, βρήκαμε καλά πράγματα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, μετά τη νίκη των κυανολεύκων στο ντεμπούτο του με 2-1 επί της ΑΕΚ στη Λάρνακα και την επιστροφή στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελλαδίτης:

«Πετύχαμε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου και για αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε σε όλο το παιχνίδι, θεωρώ ότι το ελέγξαμε και στα δύο ημίχρονα, προηγηθήκαμε με μια πολύ ωραία προσπάθεια του Πίττα, δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες ενώ εμείς μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό αφορά τη σημερινή μέρα, από αύριο δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον πολύ καλή εμφάνιση και τον Φιλιώτη που έπαιξε βασικός κι έδωσε ασίστ: «Είναι νωρίς να μιλάμε για ο,τιδήποτε, δεν θέλω να ξεχωρίζω παίκτες, είμαι λίγο στην ομάδα αλλά θεωρώ πως κανείς δεν είναι τυχαία στο ρόστερ. Απο αυτό δεν εξαιρείται κανένας, ούτε ο Φιλιώτης ούτε ο κάθε Φιλιώτης».

Για το αν έχει το καλύτερο ρόστερ και το αν είναι ευχαριστημένος: «Eίναι αυτονόητο, είναι δυνατόν να μην είμαι ευχαριστημένος; Για το πρώτο σκέλος, δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις, ο Απόλλωνας έχει πολύ ψηλού επιπέδου παίκτες, δουλειά μας είναι να τους εξελίξουμε αλλά και να εξελιχθούμε σαν ομάδα. Να βελτιώσουμε την ήδη καλή εικονα που είχαμε πριν έρθω εγώ. Δεν είμαστε μάγοι, βρήκαμε καλά πράγματα. Να δούμε τι άλλο θα βάλουμε μέσα στο παιχνίδι για να μας κάνει καλύτερους. Εγώ πιστεύω μόνο στη δουλειά και στη βελτίωση κάθε μέρα, μόνο έτσι θα μπορούμε να λέμε πως δικαιούμαστε τη νίκη σε κάθε αγώνα».