Πετράκης: «Αυτόν τον δρόμο δεν πρέπει να τον χάσουμε με τίποτα»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη (2-1) επί της Πάφου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκης, τονίζοντας πως η εικόνα του αγώνα ήταν καθολικά υπέρ της ομάδας του και προσθέτοντας πως οι μαυροπράσινοι βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν πρέπει να τον χάσουν με τίποτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πολλή ποιότητα που ήθελε κι αυτή τους βαθμούς.

Πιστεύω ότι η προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι… αν αποτυπώσουμε την εικόνα ήταν καθολικά υπέρ μας. Νομίζω δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Εμείς κάναμε τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευκαιρίες. Η Πάφος μπορεί να είχε λίγο την κατοχή, αλλά αυτό που καθορίζει την εικόνα είναι οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στην μια και στην άλλη πλευρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Αυτή η νίκη είναι πολύ σπουδαία, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Θέλω κάθε μέρα να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αυτόν τον δρόμο δεν πρέπει να τον χάσουμε με τίποτα. Να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Στην πορεία να δούμε τι δικαιούμαστε και τι θα πάρουμε».