Πετράκης: «Αφορά εμένα και τους παίκτες μου. Δεν μπορείς να πατήσεις κουμπί»

Πολλά και ενδιαφέρονται ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεταγραφές, στην εικόνα των δύο ημιχρόνων αλλά και στον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, χωρίς ευκαιρίες. Ένα παιχνίδι που στο πρώτο μέρος θεωρώ πως δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, μπορούσαμε για κάποιο γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια είχε τον έλεγχο. Είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ από στατικές φάσεις. Είναι σημαντικό ότι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μην χάσεις. Τελείωσε το παιχνίδι, προσπαθούμε να βρούμε την αιτία μετά από κάθε αγώνα. Δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Μαθαίνουμε και προχωράμε».

Για τις μεταγραφές: «Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους παίκτες. Δεν είμαστε μόνοι μας, κάποιους θέλουμε που τους θέλουν κι άλλους. Υπάρχει ένα παιχνίδι, προσπαθούμε για ότι καλύτερο. Είναι καλύτερα να μην πάμε σε κάτι βιαστικό, παρά να πάμε σε βιαστική κίνηση για να πάρουμε παίκτη. Θέλουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ μας, έχουμε όμως ποιότητα. Για να γίνουμε καλύτεροι».

Για το γεγονός πως ο Απόλλωνας δεν σκόραρε: «Στην ζωή πάντα κερδίζεις κάτι ή κάτι χάνεις. Στο πρώτο μέρος, ήμασταν πολύ καλά. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρία από ομάδα που δημιουργεί. Φτάσαμε κοντά στο γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν παίζαμε μόνοι. Αφορά τους παίκτες μου, δεν θα το συζητήσω δημόσια. Θα τα πω με τους παίκτες μου».

Για τις αλλαγές: «Πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε τις λύσεις με βάση το δικό μας παιχνίδι και βάση αντιπάλου. Να διαχειριστούμε τα προβλήματα που θα μας δημιουργήσει ο αντίπαλος. Δεν μπορείς να πατήσεις κουμπί, πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν μπορούν οι παίκτες να βάλουν πράγματα στο παιχνίδι. Αλλάξαμε τον σχηματισμό στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι».

Για τον Ολυμπιακό που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Έχω καταθέσει την άποψη μου. Μου έδωσε την ευκαιρία και τους ευχαρίστησα. Όταν άρχισα την καριέρα μου, ήμουν αντίπαλος με τον αδερφό μου. Εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένας αντίπαλος όπως τους υπόλοιπους».