Πετεβίνος: «Πισωγύρισμα. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά»

Ως πισωγύρισμα χαρακτήρισε την εμφάνιση και την ήττα του ΑΠΟΕΛ (0-1) από τον Ολυμπιακό ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, στάθηκε στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας και υπογράμμισε ότι ο Μικ ΜακΚάρθι δεν είναι μάγος.

Για τον αγώνα είπε: «Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές δείχναμε να έχουμε εμπεδώσει κάπως καλύτερα έναν τρόπο παιχνιδιού και έδειχνε ο ΑΠΟΕΛ ότι θα έπαιζε καλύτερα. Σήμερα κάναμε πισωγύρισμα. Το ανέλυσε ο προπονητής μας. Ξέρουμε ότι δεν είναι μάγος και ξέρουμε τα προβλήματα μας ειδικά στο θέμα παραγωγής ευκαιριών και το σκοράρισμα. Είναι κάτι που δούλεψε ο κύριος ΜακΚάρθι γιατί έβλεπα τις προπονήσεις. Αυτό που ισχύει είναι βέβαια αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Δεν μπορούμε να μιλάμε εμείς αλλά είναι η ώρα να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Πρέπει να κάνουμε νίκες και να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας. Αυτό πρέπει να λυθεί με τη δουλεία και τις προπονήσεις αλλά και τα θετικά αποτελέσματα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε φορά που έχουμε ένα νέο παιχνίδι είναι μία νέα ευκαιρία. Δυστυχώς η εικόνα δεν μας δικαιώνει».