Πετεβίνος: «Οι άλλοι αποκλείστηκαν και διαβάζουμε διθυράμβους. Φτάνει τοξικότητα»

Παράπονα για τον αρνητισμό μεγάλης του κόσμου του ΑΠΟΕΛ εκφράζει ο Νεκτάριος Πετεβίνος με ανάρτησή του στα social media, σημειώνοντας πως οι άλλοι εκπροσώποι μας στο Europa League που αποκλείστηκαν, δέχονται διθυράμβους από οπαδούς που δηλώνουν περήφανοι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μετατρέψουν τον αρνητισμό σε θετικότητα και στήριξη ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς (1/10, 20:00) και αναφέρει χαρακτηριστικά «φτάνει τοξικότητα».

Η ανάρτηση του Πετεβίνου:

«2 από τις 3 κυπριακές εκπροσώπους στο #UEL αποκλείστηκαν και διαβάζουμε διθυράμβους και ακούμε στα ράδια, την έκφραση περηφάνιας των οπαδών για την προσπάθεια. Ο 3ος εκπρόσωπος, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ αποκλείστηκε. Προκρίθηκε. Για 12η συνεχή χρόνια σε play off. (ρεκόρ απλησίαστο).

Αν αυτός όλος ο αρνητισμός (δήθεν εποικοδομητική κριτική ως μοχλός πίεσης) μετατρεπόταν σε στήριξη και θετικότητα για αυτές τις σημαντικές μέρες μέχρι τον πιο σημαντικό αγώνα της Ευρωπής φέτος, τότε μπορεί να ήταν πιο βοηθητικό για την ομάδα. Φτάνει τοξικότητα. Δώστε δύναμη».

Δείτε επίσης:

Ηγετικό μήνυμα Ντε Βινσέντι: «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο, κάτι αλλάζει, πιστέψτε»

«Συμφώνησε» με Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ

BINTEO: Τα μπράβο στον «ήρωα», οι αγκαλιές με Πρόδρομο-Πετεβίνο και τα πρώτα λόγια