Πετεβίνος: «Να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά – Εμείς έχουμε ακόμη έναν παράγοντα»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε λίγο πριν από την έναρξη του πολύ σημαντικού αγώνα με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, που στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος και τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη βελτίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι πλέον όλες οι ομάδες αυτό που επιδιώκουν, γιατί μπήκαμε στον β’ γύρο, η προτεραιότητα είναι οι βαθμοί, ανεξαρτήτως πώς θα αποδώσεις. Όμως πρέπει επίσης να πούμε ότι όποια ομάδα δεν αποδώσει είναι πιο δύσκολο να πάρει βαθμούς, άρα αυτό που επιδιώκουμε σήμερα είναι να έχουμε συνέχεια στη βελτίωση της ομάδας. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι δεν μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με το προηγούμενο παιχνίδι που αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες αλλά υπήρχε ένα στοιχείο που προστέθηκε, η στοχοπροσήλωση, η αυταπάρνηση των παικτών που αντέδρασαν, σημαντικά στοιχεία. Σήμερα στοχεύουμε να πάμε ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά, να είμαστε πολύ πιο απαιτητικοί και ουσιαστικοί, για να προσθέσουμε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας. Γενικότερα αυτή τη στιγμή οι ομάδες επιδιώκουν λόγω και της πολύπλοκης βαθμολογίας να κερδίζουν πάντα τον επόμενο αντίπαλο και να μην βλέπουν μακριά. Η ουσία και για εμάς αυτή είναι για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Στην ψυχολογία το πιο βασικό είναι τα καλά αποτελέσματα. Εμείς έχουμε ακόμη έναν παράποντα που είπε και ο προπονητής μετά την ΑΕΚ, ότι παλεύουμε και με τον χρόνο σε ό,τι αφορά την ατομική και ομαδική βελτίωση λόγω του ότι περάσαμε αρκετά δύσκολα με τον κορωνοϊό, τα 3/4 του συνόλου είχαν αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να αποδεικνύουμε ότι επηρεάσε την ομάδα, είδαμε και σε άλλες ομάδες τι έγινε με τους παίκτες που νόσησαν. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα σημείο που βελτιωνόμαστε, και στη φυσική κατάσταση και στην ουσιαστική διάρκεια αγωνιστικού παιχνιδιού. Θεωρώ ότι και σε αυτόν τον τομέα θα δείξουμε σήμερα βελτίωση αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αποτέλεσμα».

Για τις μεταγραφές: «Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πλήρως προσαρμοσμένοι με την πολιτική του προπονητή που κρατά τα πράγματα για τον εαυτό του. Επίσης κοντά δεν είσαι ποτέ αν δεν υπογράψει ένας παίκτης έτσι δεν είμαστε ούτε κοντά, αλλά ούτε και τόσο μακριά. Μόλις έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε. Αυτή τη στιγμή ναι είμαστε με ανοιχτές κεραίες σε σχέση με τις εξελίξεις που μπορούν να ακολουθήσουν».