Πετεβίνος: «Με τη βαθμολογία το κατανοείς περισσότερο – Όταν ξεχνάς τα λάθη σου δεν γίνεσαι καλύτερος»

Διαβάστε όσα ανέφερε στην κάμερα της Cablenet ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, πριν από τον αγώνα με την Πάφο στο ΓΣΠ για τη 12η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό όπως όλα τα παιχνίδια, πάντα βλέποντας και τη βαθμολογία κατανοείς περισσότερο τη σημασία γιατί είναι πάρα πολλές ομάδες μαζεμένες σε κοντινές αποστάσεις και ξέρεις πως παίρνοντας το απόλυτο από ένα παιχνίδι είναι ένα πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους και τον εαυτό του σε σχέση με τον στόχο που κυνηγάς. Παίζουμε με μια ομάδα με ποιότητα και που μας έδωσε ένα πολύ γερό μάθημα την 1η αγωνιστική και δεν πρέπει να το ξεχνάμε γιατί όταν ξεχνάς τα λάθη σου δεν γίνεσαι καλύτερος, ευελπιστώ πως το έχουμε πάντα στην άκρη του μυαλού μας. Να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, να είμαστε όσο καλοί πρέπει για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα επηρεάσει αγωνιστικά η διακοπή του ντέρμπι με την Ομόνοια μετά από λίγα λεπτά: «Πάντα παίρνουμε την απάντηση στο τέλος ενός αγώνα, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο και σταματάς να έχεις αγωνιστικό ρυθμό δημιουργείται ένα ερωτηματικό. Από την άλλη κάποια παιδιά που ήταν σχεδόν έτοιμα, πλέον έχουν αρκετές μέρες προπονήσεων. Έχουμε τέσσερις απουσίες, οι δύο τιμωρημένοι και οι Σεπάκ-Κβιλιτάια που είναι εκτός».

Για το πόσο κόσμο περιμένουν και ποιο το μήνυμά του: «Για το τελευταίο, είναι ο κόσμος που στέλνει τα μηνύματα με την παρουσία του. Πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει. Σίγουρα δεν νιώθεις την αύρα της περασμένης Δευτέρας αλλά το ερώτημα για το πόσοι θα είναι θα το μάθουμε όταν ξεκινήσει ο αγώνας, έγινε αυτή η μέθοδος με αντικατάσταση εισιτηρίων μετά τον αγώνα με την Ομόνοια. Ευελπιστώ πως θα έχουμε αρκετό κόσμο, μέχρι στιγμής απέδειξε εντός και εκτός έδρας ότι αποτελεί τον 12ο μας παίκτη, αυτό θέλουμε να νιώσουμε και σήμερα».