Πετεβίνος: «Να είμαστε… ζεστοί – Δεν μας απασχολεί για Τάμαρι»

Στο γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει δύο ντέρμπι στις πρώτες τρεις αγωνιστικής στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως η ομάδα θα ‘ναι ζεστή λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Δύο φορές κολλητά και φινάλε με Ομόνοια – Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ

Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα Μούσα Αλ Τάμαρι τονίζοντας πως αναμένουν την απάντηση του παίκτη αλλά δεν τους απασχολεί, αφού «είναι στο ρόστερ».

Η αναφορά του στην κλήρωση:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι πάντα όπως την αναμένεις από την άποψη ότι θα αγωνιστείς με όλους. Το πρόγραμμα μας εμάς περιλαμβάνει μέσα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δύο ντέρμπι, είναι κάπως υποκειμενικό να το κρίνεις γιατί την ίδια ώρα θα αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε ζεστοί αγωνιστικά άρα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Από εκεί και πέρα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μία περίεργη περίοδος. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από την 1η αγωνιστική, ειδικά φέτος που τουλάχιστον από πλευράς ΑΠΟΕΛ η Ευρώπη ξεκινά μετά το πρωτάθλημα, υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα. Να ευχηθούμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς να προκύψουν απρόοπτα».

Για προγραμματισμό και Τάμαρι, είπε:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για να είμαι ειλικρινής. Σε αφορά το θέμα του Μούσα εμείς έχουμε κάνει την πρόταση μας και αναμένουμε την απάντηση του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μας απασχολεί, είναι στο ρόστερ. Το ίδιο αφορά και σε όλους τους άλλους παίκτες του ρόστερ, αν προκύψει κάποια πρόταση εδώ θα είμαστε για να την αναλύσουμε και να αποφασίσουμε. Σε ό,τι αφορά το θέμα των προσθηκών, υπάρχουν κάποια ανοικτά μέτωπα. Περιμένουμε τις επόμενες μέρες κάποιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είτε έχουμε υπογράψει είτε είμαστε κοντά σε συμφωνία για να εισχωρήσουν στο ρόστερ. Υπάρχει και το θέμα της εξεύρεσης τερματοφύλακα και επιθετικού και αυτό είναι πάνω στον κ. Ουζουνίδη να μας υποδείξει τις επιλογές του».

Δείτε επίσης:

«Κλίνει προς Ολυμπιακό ο ενθουσιασμένος Τάμαρι»

Ποτέ ξανά τέτοια λάθη