Πετεβίνος: «Η ομάδα αποκτά αγωνιστική υγεία – Έρχεται τελικός»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά τη βελτιωμένη εμφάνιση και νίκη των γαλαζοκιτρίνων με 3-2 στην Πάφο που τους έφερε στο -2 από την εξάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν ψυχολογία και σήμερα μπορούμε να επικαλεστούμε ότι είχαμε διπλό κέρδος, πέραν από τους βαθμούς είναι και η αυτοπεποίθηση, με τα καλά αποτελέσματα πάντα νιώθεις και πιο δεμένος με τον συμπαίκτη σου, σήμερα ήταν τρίτο σερί δείγμα σε μια ομάδα που δείχνει να αποκτά αγωνιστική υγεία αλλά από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι στο ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε φορά αγώνα με αγώνα. Έρχεται σημαντικός αγώνας, τελικός θα έλεγα απέναντι στον Απόλλωνα που πρέπει να στρέψουμε το μυαλό μας εκεί γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς.

Είπαμε ότι είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά δεν έρχονται μόνα τους, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να βελτιώνεται, το δείξαμε και σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε, ήμασταν δημιουργικοί, στο δεύτερο λειτούργησε περισσότερο η λογική της αυτοσυντήρησης αλλά δείξαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες παρότι η Πάφος κρατούσε την μπάλα, δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Είναι όλα καλά, ειδικά όταν κερδίζεις αλλά δεν πρέπει να χάνουμε την ισορροπία μας, βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».