Πετεβίνος για ταξίδι, τεστ, αγωνιστικά και μεταγραφικές προτεραιότητες

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στο αυριανό ταξίδι για το Κόσοβο και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Τζιλάνι, ενώ ανέφερε πως μεταγραφικές προτεραιότητες είναι πλέον η απόκτηση κεντρικού αμυντικού κι επιθετικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ταξίδι στο Κόσοβο: «Θα αναχωρήσουμε αύριο στις 11:00 με ναυλωμένη πτήση για την Πρίστινα. Θα έχουμε μια προπόνηση στο στάδιο της Πρίστινα και νωρίτερα θα έχουμε τη διάσκεψη Τύπου. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στις 20:00 ώρα Κύπρου».

Για το θέμα των τεστ: «Η UEFA καθορίζει μέσα από το σύστημα της να κάνουν όλες οι ομάδες 72 ώρες προηγουμένως τα τεστ στη δική τους χώρα. Είχαμε μια επί μέρους απομόνωση της ομάδας τις τελευταίες μέρες. Είπαμε στους παίκτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Δεν έχουμε ενημερωθεί ότι θα υπάρχει κάποιο τεστ στο αεροδρόμιο του Κοσόβου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Βίκτωρας είναι διαθέσιμος. Είχε μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους με την Καρμιώτισσα. Στη διάθεση του προπονητή είναι και ο Εντογκαλά. Οι Ατζίλι και Ντίας δεν μπορούν να αποτελούν μέλος της αποστολής».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Οι προτεραιότητες μας είναι ο στράικερ και ο κεντρικός αμυντικός. Στη μεσαία γραμμή ενισχυθήκαμε με τον Ντίας. Αν ο προπονητής μας δεν βρει αυτό που θέλει δεν θα πάρει. Τα δεδομένα μας δεν αλλάζουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμη μέρες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου».

Αν υπάρχει συμφωνία με ομάδα για παραχώρηση του Λαφράνς: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Για τον αγώνα με την Τζιλάνι: «Μιλάμε για ένα παιχνίδι επιβίωσης. Έχει ένα εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από το ματς με την Καρμιώτισσα. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του αγώνα. Το θέμα είναι τι θα γίνει στην πράξη και η πράξη αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο».