Πετεβίνος: «Δεν μπορούμε να συζητάμε τώρα για πρωτάθλημα»

Πάντα υπάρχει πίεση στον ΑΠΟΕΛ επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Δεν αρχίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Αρχίσαμε πολύ κακά βαθμολογικά. Δεν υπάρχει εύκολη αποστολή. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Αν δεν συνδυάσεις ουσία και καλή απόδοση, δεν μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Το είδαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Με άκρως διαφορετική εικόνα βέβαια, αφού με τον Ολυμπιακό είμασταν σαφώς βελτιωμένοι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ευελπιστούμε ότι αυτό θα κάνουμε και σήμερα. Να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο χρόνος με τις τελευταίες διαφοροποιήσεις και την αλλαγή προπονητή δεν είναι σύμμαχός μας, αλλά θα προσπαθήσουμε. Ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη και αν προστεθεί και αυτό θα μπορούμε να είμαστε και πιο ουσιαστικοί».

Για την πίεση: «Στο ΑΠΟΕΛ πάντα υπάρχει πίεση. Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν πρέπει να κερδίσεις. Αν μιλάμε μακροπρόθεσμα, δεν μπορούμε να συζητάμε τώρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να γίνει μεσοπρόθεσμα όταν εξελιχθεί το πρωτάθλημα».